Justin Timberlake va juca într-un film despre Facebook

Cântăreţul american Justin Timberlake va juca într-un film ce are drept subiect reţeaua de socializare online Facebook, care va fi regizat de David Fincher, informează variety.com.

19 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va juca într-un film despre Facebook

Justin Timberlake va juca într-un film despre Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, intitulat "The Social Network", este produs de Columbia Pictures şi are ca temă înfiinţarea reţelei Facebook.

Jesse Eisenberg va juca rolul directorului Facebook, Mark Zuckerberg , Justin Timberlake îl va interpreta pe Sean Parker, cofondatorul Napster, care a devenit preşedintele fondator al Facebook, în timp ce Andrew Garfield va juca rolul lui Eduardo Saverin, care s-a certat cu Zuckerberg din motive financiare.

Filmările vor începe luna viitoare, la Boston, şi se vor muta în Los Angeles. Producătorul executiv al filmului este Kevin Spacey.

Filmul va prezenta evoluţia Facebook, o reţea socială care a fost creată în 2004, într-un campus de la Harvard, şi cum succesul care a venit peste noapte a schimbat vieţile colegilor de clasă care au creat ceea ce a devenit un fenomen mondial.

Jesse Eisenberg a jucat în "The Squid and the Whale" şi în "Adventureland", Timberlake a apărut în "The Open Road", iar Garfield, în cea mai recentă peliculă a lui Terry Gilliam, "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici