Kanye West nu foloseşte telefonul. De ce?

Cântăreţul Kanye West nu foloseşte niciodată telefonul, a declarat muzicianul Justin Bieber, citat de contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Kanye West nu foloseşte telefonul. De ce?

Kanye West nu foloseşte telefonul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi au colaborat pentru un remix al piesei "Runaway Love", ce va fi inclusă pe noul LP al lui Bieber, "Never Say Never - The Remixes".

"Este distractiv, pentru că el (Kanye West, n.r.) nu foloseşte telefonul, trimite numai e-mail-uri Cum poţi să nu foloseşti un telefon?", spune Bieber.

Bieber a mai precizat că a fost minunat să colaboreze cu Kanye West, deorece este foarte talentat.

"A fost fantastic. Este aşa un tip minunat şi este foarte relaxat şi foarte drăguţ, până la urmă este doar o persoană foarte de treabă", a mai spus Bieber.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West a fost recompensat până în prezent cu 12 premii Grammy.

Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite. El reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici