Kara Kennedy, fiica fostului senator american Ted Kennedy, a murit la vârsta de 51 de ani

Producătoarea şi regizoarea Kara Kennedy, fiica fostului senator american Ted Kennedy, a murit la vârsta de 51 de ani, în urma unei crize cardiace, potrivit unui comunicat ce a fost emis, sâmbătă, de o fundaţie înfiinţată de familia Kennedy.

582 afișări
Imaginea articolului Kara Kennedy, fiica fostului senator american Ted Kennedy, a murit la vârsta de 51 de ani

Kara Kennedy, fiica fostului senator american Ted Kennedy, a murit la vârsta de 51 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kara Kennedy, care era producătoare de televiziune şi regizoare de filme, "a fost după câte se pare victima unei crize cardiace, la sfârşitul programului ei de muncă", se afirmă în comunicatul emis de Edward M. Kennedy Institute for the United States Senate.

Decesul s-a produs vineri, într-un club sportiv din apropiere de Washington, au precizat ziarele americane.

Kara Kennedy, care suferea de cancer pulmonar, lasă în urma ei două fiice adolescente, o mamă - Joan Kennedy - şi doi fraţi - Ted Jr. şi Patrick -, ultimul fiind un fost reprezentant democrat care s-a retras din politică în luna ianuarie.

Tatăl ei, fostul senator democrat Edward "Ted" Kennedy, a murit în 2009, din cauza unui cancer cerebral. Kara Kennedy îşi ajutase tatăl, în campania electorală din 1988, să îşi păstreze locul în Senatul american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici