Karl Lagerfeld: Nu trebuie să ai foarte mulţi bani ca să fii bine îmbrăcat

Karl Lagerfeld, designerul casei de modă Chanel, spune că eleganţa nu trebuie să coste foarte mult şi că retailerii de top şi-au îmbunătăţit foarte mult modelele de-a lungul timpului, astfel încât toată lumea să se poată îmbrăca bine la preţuri accesibile, informează contactmusic.com.

80 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld: Nu trebuie să ai foarte mulţi bani ca să fii bine îmbrăcat

Karl Lagerfeld: Nu trebuie să ai foarte mulţi bani ca să fii bine îmbrăcat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"H&M este în atenţia tuturor. Mi-a plăcut foarte mult şi colecţia lui Kate Moss pentru Topshop, care a fost minunată. Desigur, magazinele de lux sunt foarte scumpe din cauza materialelor şi măiestriei artiştilor, dar designul ar trebui să fie bun indiferent de preţ şi asta e o calitate a retailerilor de top. În ziua de azi nu trebuie să ai foarte mulţi bani ca să fii bine îmbrăcat", a declarat Karl Lagerfeld.

Designerul a mai spus că îşi alege muzele pe baza aspectului lor fizic, dar şi pe baza personalităţii deoarece vrea să se vadă şi inteligenţa lor.

Lagerfeld, care a lucrat recent cu tinerele Blake Lively, Lily Allen sau Alexa Chung, a declarat: "Niciuna nu este model, ele sunt femei adevărate din ziua de azi, cu personalităţi minunate. Urăsc când aud că sunt numite «fete la modă» deoarece pare că ar fi nişte prostuţe, ceea ce nu e adevărat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici