Kate Beckinsale, SPITALIZATĂ după ce a leşinat în timpul filmărilor din Africa de Sud | VIDEO

Actriţa Kate Beckinsale a fost spitalizată după ce a leşinat în timpul filmărilor care au loc în Africa de Sud pentru serialul "The Widow", ce va fi difuzat pe canalul Amazon TV, potrivit contactmusic.net.

1608 afișări
Imaginea articolului Kate Beckinsale, SPITALIZATĂ după ce a leşinat în timpul filmărilor din Africa de Sud | VIDEO

Kate Beckinsale, SPITALIZATĂ după ce a leşinat în timpul filmărilor din Africa de Sud | VIDEO

"A fost incredibil de cald, atât de cald încât a trebuit să fiu dusă la spital după ce am leşinat", a declarat actriţa în vârstă de 44 de ani.

Kate, care are o fiică în vârstă de 20 de ani, cu fostul partener de viaţă actorul Michael Sheen, a profitat de zilele de concediu pentru a se relaxa, făcând safari: "Am pieptănat un leu la un moment. A fost relaxant".

Cu numai o lună în urmă, starul din filmul "Total Recall" a mai fost spitalizată după ce a suferit o ruptură a unui chist ovarian.

Cele opt episoade ale serialului "The Widow" marchează un moment important în cariera actriţei, iar filmările au avut loc în Olanda, în Ţara Galilor şi Africa de Sud. Episoadele vor fi difuzate pe canalul Amazon Prime Video în Statele Unite ale Americii şi pe ITV în Marea Britanie.

Kate Beckinsale a mai colaborat la alte proiecte din producţia Amazon, la seriale precum "The Only Living Boy in New York" şi comedia "Love & Friendship".

Actriţa britanică Kate Beckinsale s-a remarcat şi în alte producţii cinematografice de succes, precum "Pearl Harbor", "Van Helsing", "Aviatorul/ The Aviator", "Total Recall. Memorie programată" şi "Eliza Graves".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici