Kate Moss debutează în teatru

Top modelul britanic Kate Moss îşi va face debutul în teatru cu rolul unei nimfe într-o adaptare a piesei "Furtuna", de William Shakespeare, pusă în scenă la Londra, informează mirror.co.uk.

53 afișări
Imaginea articolului Kate Moss debutează în teatru

Kate Moss debutează în teatru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Moss, în vârstă de 36 de ani, a obţinut acest rol în urma unor audiţii şi discuţii telefonice cu Kevin Spacey, care este producătorul executiv al acestui spectacol, pus în scenă la teatrul Old Vic din Londra.

"Kate (Moss, n.r.) a luat câteva lecţii de actorie şi doreşte să îşi lărgească orizonturile. Ea şi Kevin (Spacey, n.r.) se cunosc de mult timp şi s-au întâlnit din nou, săptămâna trecută, la o petrecere, iar acolo i s-a confirmat că va juca în această piesă. Este un rol mic, dar Kate speră că acesta o va ajuta să dea lovitura şi în lumea teatrului", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Mirror.

Top modelul britanic a avut, de-a lungul anilor, mai multe colaborări artistice. Astfel, Kate Moss va merge, luna viitoare, la New York pentru a începe să lucreze alături de Mihail Barîşnikov într-un scurtmetraj despre balet. Totodată, ea a cântat alături de trupa Primal Scream, dar şi cu Babyshambles, formaţia fostului ei iubit, Pete Doherty. De asemenea, Kate Moss şi-a lansat propria linie vestimentară, realizată pentru lanţul de magazine Top Shop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici