Kate Perry a primit, din greşeală, un premiu acordat Rihannei

Cântăreaţa americană Kate Perry a primit premiul pentru cel mai bun cântec al anului 2008 pe plan internaţional pentru piesa "I Kissed a Girl", în cadrul galei industriei muzicale din Franţa, dar la final, organizatorii au anunţat că a fost o greşeală.

23 afișări
Imaginea articolului Kate Perry a primit, din greşeală, un premiu acordat Rihannei

Kate Perry a primit, din greşeală, un premiu acordat Rihannei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gazdele galei NRJ Awards, organizată în cadrul luxosului complex hotelier Riviera din Cannes, au anunţat la sfârşitul spectacolului, ce a avut loc sâmbătă seara, că s-a comis o eroare în numărarea voturilor şi că nu Kate Perry este câştigătoarea categoriei anunţate.

Premiul a revenit, în cele din urmă, cântăreţei Rihanna, originară din Barbados, pentru piesa "Disturbia".

Perry, care urcase pe scenă pentru a primi premiul pentru cel mai bun cântec al anului 2008, a câştigat totuşi la o altă categorie - cel mai bun album al anului pe plan internaţional, pentru albumul "One of the Boys".

Cea mai bună cântăreaţă a anului pe plan internaţional a fost declarată Britney Spears, care nu a fost prezentă la această gală.

Trupa Pussycat Dolls a câştigat premiul de cea mai bună trupă a anului pe plan internaţional, iar Enrique Iglesias fost desemnat cel mai bun cântăreţ al anului pe plan internaţional.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor exprimate de public pe site-ul oficial NJR în săptămânile ce preced această gală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici