Katie Holmes, obligată de Tom Cruise să renunţe la fumat

Actorul american Tom Cruise a declarat recent că a fost foarte supărat când a descoperit că soţia lui, actriţa Katie Holmes, a reînceput să fumeze şi că o va obliga să renunţe la acest "obicei murdar", informează femalefirst.co.uk.

136 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes, obligată de Tom Cruise să renunţe la fumat

Katie Holmes, obligată de Tom Cruise să renunţe la fumat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise are un stil de viaţă foarte disciplinat şi o încurajează pe soţia lui, Katie Holmes, să urmeze terapiile de purificare a organismului propuse de cultul scientologic.

"A fost extrem de furios când a aflat că ea a început din nou să fumeze şi acum face tot ce-i stă în putere pentru a o forţa să renunţe la ceea ce el a denumit «un obicei murdar»", a declarat o sursă apropiată cuplului, citată de presa americană.

Nu este pentru prima oară când Tom Cruise, în vârstă de 46 de ani, încearcă să influenţeze comportamentul soţiei sale, în vârstă de 30 de ani.

Presa americană a anunţat recent că Holmes, celebră pentru rolul din filmul "Thank You For Smoking/ Mulţumim că fumaţi!", a trebuit să suporte o transformare categorică de stil de viaţă, în spiritul conceptelor scientologice, după ce una dintre apariţiile sale publice a provocat o mare îngrijorare în rândul conducătorilor acestui cult.

O sursă a declarat: "Ideea acestei transformări le-a aparţinut lui Tom (Tom Cruise, n.r.) şi liderului cultului scientologic, David Miscavige. După ce Katie (Katie Holmes, n.r.) a urmat Tratamentul de Purificare - o dietă extrem de severă de detoxifiere, în timpul căreia a primit doze mari de vitamine şi a petrecut cinci ore pe zi în saună -, doctorii şi specialiştii homeopaţi au fost solicitaţi pentru a-i menţine înfăţişarea sănătoasă şi pentru a se asigura că pielea ei nu va crăpa - tratament numit «Scientology Sparkle»".

În timpul acestui tratament de înfrumuseţare, Katie Holmes a beneficiat de serviciile de lux oferite de spa-ul de la Tokyo Ritz Carlton, care au inclus masaje cu pietre vulcanice, tratamente pentru întinerirea tenului, manichiură şi pedichiură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici