Keanu Reeves, acuzat de vătămare corporală, a fost găsit nevinovat

Keanu Reeves, starul trilogiei "Matrix", a fost găsit nevinovat, luni, în urma acuzaţiilor de vătămare corporală pe care i le-a adus un paparazzo, care a susţinut că celebrul actor l-a lovit cu maşina.

34 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, acuzat de vătămare corporală, a fost găsit nevinovat

Keanu Reeves, acuzat de vătămare corporală, a fost găsit nevinovat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un juriu din Los Angeles a deliberat timp de o oră în timpul procesului civil intentat de fotograful Alison Silva starului trilogiei "Matrix", înainte de a da sentinţa de achitare a lui Reeves.

Silva a susţinut că a fost lovit de maşina actorului, rănindu-se la încheietura mâinii drepte, în martie 2007. Silva încerca să îl fotografieze pe Reeves în momentul în care acesta pleca de la domiciliul său din Ranchos Palos Verdes, de lângă Los Angeles, la bordul unui automobil Porche.

Silva a cerut daune în valoare de 640.800 de dolari, pentru plata cheltuielilor medicale.

Keanu Reeves, în vârstă de 44 de ani, a depus mărturie săptămâna trecută şi a declarat că nu l-a lovit pe fotograf, ci că acesta s-a împiedicat şi a căzut singur în timp ce mergea cu spatele, îndepărtându-se de maşina sa, pentru a prinde un unghi de fotografiere mai bun.

Silva a declarat că a dorit să-l fotografieze pe Reeves după ce actorul i-a făcut o vizită surorii lui, care suferă de o tulburare auditivă.

Avocatul său a susţinut că Silva a fost un fotograf mai degrabă timid decât unul agresiv, dar avocatul lui Reeves a replicat spunând că paparazzo şi-a riscat propria siguranţă în mod inutil, în încercarea lui de a face o fotografie.

Acest proces civil a urmat unui şir de procese care au avut loc în ultimii ani, în Los Angeles, între paparazzi şi vedete, precum starul rap Kanye West, Gerard Butler, protagonistul filmului "300 - Eroii de la Termopile", actorii Matthew McConaughey şi Pierce Brosnan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici