Keanu Reeves, căruia i s-a atribuit paternitatea unui copil, a dovedit că nu este tatăl acestuia

Actorul Keanu Reeves, acuzat că ar fi tatăl al cel puţin unuia dintre cei patru copii adulţi ai canadienei Karen Sala, a dovedit că nu are nicio legătură biologică cu familia acesteia, după ce a acceptat să efectueze testul ADN, informează femalefirst.co.uk.

106 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, căruia i s-a atribuit paternitatea unui copil, a dovedit că nu este tatăl acestuia

Keanu Reeves, căruia i s-a atribuit paternitatea unui copil, a dovedit că nu este tatăl acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karen Sala s-a declarat nemulţumită de rezultatul testului, însă avocaţii renumitului actor au încredere în specialişti.

Lorne Wolfson, avocat specializat în apărarea celebrităţilor de la Hollywood, a declarat: "Doamna Sala contestă validitatea testului ADN, deci cazul se va judeca în continuare. Dacă doreşte să conteste, lăsaţi-o să meargă până la capăt. Însă noi avem încredere şi susţinem că testul ADN a fost efectuat în mod corespunzător şi că rezultatele sunt corecte".

Keanu Reeves, în vârstă de 45 de ani, a fost sfătuit de avocatul său să facă testul de paternitate după ce Karen Sala, în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat în faţa tribunalului din Ontario (Canada), cerând ca actorul să-i plătească pensie alimentară.

Ea a cerut o pensie alimentară de 150.000 de dolari pe lună, care să fie plătită retroactiv, începând din iunie 1988, şi alte trei milioane de dolari pe lună drept pensie de întreţinere, retroactiv, începând din noiembrie 2006.

Keanu Reeves continuă să susţină că nu a întâlnit-o niciodată pe această femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici