Keira Knightley a născut al doilea copil

Actriţa britanică Keira Knightley, cunoscută pentru apariţii în filme precum "Atonement/Remuşcare" şi "The Imitation Game/Jocul codurilor", a născut cel de-al doilea său copil şi al soţului ei, muzicianul James Righton, relatează contactmusic.com.

390 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley a născut al doilea copil

Keira Knightley a născut al doilea copil

Cei doi părinţi nu au confirmat oficial naşterea bebeluşului, dar au fost surprinşi împingând un landou, vineri, de fotografii cotidianului britanic Daily Mail.

Anunţul despre a doua sarcină a fost făcut la un eveniment organizat de casa de modă Chanel în luna mai. Keira Knightley a apărut pe covorul roşu însoţită de soţul său. Ea a fost surprinsă de fotografi în timp ce îşi mângâia burta, gest care a confirmat că este însărcinată.

Acesta este al doilea copil al actriţei britanice în vârstă de 34 de ani. Knightley este căsătorită din 2013 cu muzicianul James Righton, fost component al trupei Klaxons, şi mai are o fiică în vârstă de patru ani, Edie.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol important i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde a jucat un personaj din suita reginei Amidala. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte patru filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira Knightley a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Pride and Prejudice/Mândrie şi prejudecată". În 2015, actriţa britanică a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia sa din filmul "The Imitation Game/Jocul codurilor".

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Atonement/Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei se mai numără "Never Let Me Go/Să nu mă părăseşti" (2010), "A Dangerous Method/Metodă periculoasă"(2011), "Anna Karenina"(2012) şi "Seeking a Friend for the End of the World/Caut prieten pentru sfârşitul lumii"(2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici