Keira Knightley spune că adoră să pozeze goală

Actriţa Keira Knightley, nominalizată la premiile Oscar în 2006, a declarat într-un interviu pentru revista Vogue că adoră să pozeze goală pentru diverse campanii publicitare, dar şi că vrea să i se respecte intimitatea, informează thisislondon.co.uk.

9 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley spune că adoră să pozeze goală

Keira Knightley spune că adoră să pozeze goală

Recent, actriţa în vârstă de 22 de ani a apărut goală în nişte fotografii, cu sânii acoperiţi de o pălărie. Fotografiile fac parte dintr-o campanie de promovare a unui parfum lansat de casa de modă Coco Chanel.

Noile fotografii urmează celor de anul trecut, realizate pentru coperta revistei Vanity Fair de Annie Leibovtz, în care starul din "Piraţii din Caraibe" apare alături de actriţa Scarlett Johansson şi creatorul de modă Tom Ford.

Knightley, care şi-a exprimat de multe ori furia împotriva fotografilor care o urmăresc în public, a fost rugată să explice aparenta contradicţie între nemulţumirile ei şi faptul că apare goală pe panouri publicitare.

"Bineînţeles, vreau să am totul. Cine nu vrea lucrul acesta? Arată-mi persoana aceea", a replicat Knightley.

Actriţa a apărat reclama pentru Coco Chanel spunând că este "un lucru pe care poţi să-l arăţi nepoţilor" şi a adăugat că faptul că pozează goală este un mod de a-şi depăşi părerile "nepotrivite" despre propriul corp.

Knightley a fost întotdeauna brutal de onestă în ceea ce priveşte silueta sa şi, mai ales, cu privire la dimensiunea redusă a bustului.

"Când aveam 17, 18, 19 ani mă simţeam teribil de nesigură. Am trecut printr-o perioadă în care mă gândeam că arăt ciudat şi că sunt prea slabă, iar atunci când se scrie despre aceste lucruri este de zece ori mai rău", a spus Knightley.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici