Keira Knightley va fi Clopoţica într-un nou film despre Peter Pan

Actriţa Keira Knigthley va asigura vocea personajului Clopoţica (Tinker Bell) într-un nou film adaptat după povestea lui Peter Pan, ce va fi produs şi difuzat de o televiziune din Marea Britanie, informează bbc.co.uk.

291 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley va fi Clopoţica într-un nou film despre Peter Pan

Keira Knightley va fi Clopoţica într-un nou film despre Peter Pan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 25 de ani va juca astfel în "Neverland", un film a cărui acţiune o precede pe cea din povestea clasică scrisă de J.M. Barrie.

Din distribuţia acestui proiect de televiziune, ce va fi realizat în două părţi de compania Sky Movies, vor face parte Anna Friel, Bob Hoskins şi Charles Dance.

Actorul Rhys Ifans îl va interpreta pe Hook, conducătorul unei bande de tineri hoţi de buzunare care sunt transportaţi în ţinutul imaginar Neverland după ce au furat o comoară magică.

Descris ca o "abordare nouă şi îndrăzneaţă a mitologiei originale", proiectul de televiziune "Neverland" va avea premiera pe postul britanic de televiziune Sky Movies Premiere în a doua jumătate a acestui an.

Peter Pan, un băieţel care poate să zboare şi care refuză să crească, este un personaj fictiv creat de autorul scoţian J.M. Barrie, apărut pentru prima oară în romanul "The Little White Bird", publicat în anul 1902, iar apoi în piesa de teatru "Peter Pan, or The Boy Who Wouldn't Grow Up", pusă în scenă în 1904. După câţiva ani, această piesă a fost adaptată şi a devenit romanul "Peter and Wendy", publicat în 1911. Personajul şi operele inspirate din povestea acestuia au fost apoi readaptate în numeroase producţii de teatru, film, televiziune şi chiar benzi desenate.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". Filmul a avut un mare succes de casă şi a stat la baza unei trilogii.

În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici