Keira Knightley, victimă a abuzurilor fizice şi verbale (Video)

Keira Knightley interpretează rolul unei femei care este victima abuzurilor fizice şi verbale, într-un spot din cadrul unei campanii împotriva violenţei domestice, derulată pe TV şi cinema şi lansată de Fundaţia Caritabilă "Women's Aid", informează cotidianul Guardian, în ediţia online.

91 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley, victimă a abuzurilor fizice şi verbale (Video)

Keira Knightley, victimă a abuzurilor fizice şi verbale (Imagine: Mediafax Foto)

Knightley, o apariţie scânteietoare atât pe ecrane cât şi în viaţa publică, îşi asumă acum rolul unei femei abuzate de partener, în cadrul unui spot TV regizat de Joe Wright, sub bagheta căruia s-au filmat şi peliculele "Atonement / Remuşcare" şi "Pride and Prejudice / Mândrie şi Prejudecată".

"Am dorit să particip la realizarea acestei reclame pentru Women's Aid, pentru că, deşi violenţa domestică există în fiecare componentă a societăţii, rareori auzim de ea. Una din patru femei cad victimă acestei forme de abuz într-un anumit moment din viaţa lor şi în fiecare săptămână două femei îşi pierd viaţa din cauza violenţei", a spus Knightley.

Campania, semnată de Grey Londra, dramatizează scena abuzului, aceasta având loc pe un platou de filmare lipsit de spectatori.

Knightley şi Wright, care a regizat şi filmările pentru spotul Coco Chanel Mademoiselle, au participat pro bono la această campanie.

În 2007, agenţia a creat o altă campanie şocantă şi intens difuzată împotriva violenţei domestice pentru Fundaţia "Women's Aid ", care le avea ca protagoniste pe Jemma Kidd, Fiona Bruce şi Anna Friel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici