Keith Richards, de la Rolling Stones, îndeamnă tinerii să stea departe de droguri

Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, cunoscut pentru problemele sale legate de substanţele interzise, i-a îndemnat pe tineri "să stea departe de droguri", într-un interviu pentru revista Uncut, informează bbc.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Keith Richards, de la Rolling Stones, îndeamnă tinerii să stea departe de droguri

Keith Richards, de la Rolling Stones, îndeamnă tinerii să stea departe de droguri

Potrivit sursei citate, Keith Richards, în vârstă de 64 de ani, fost dependent de heroină, care a stârnit vâlvă anul trecut după ce a declarat că a prizat cenuşa tatălui său şi ulterior a dezminţit informaţia, a prezentat mesajul pe care l-ar transmite oricui ar fi tentat de droguri: "Las-o baltă, nu merită. Cunosc această fascinaţie, dar nu merită".

Richards a mai mărturisit despre colegul său de trupă, Mick Jagger, că este "un obsedat de putere". "Mick e maniac. Nu se poate trezi dimineaţa dacă nu ştie imediat pe cine trebuie să sune", a spus acesta. "Este un obsedat de putere şi nu putem face nimic în acest sens. (Defectul, n.r.) nu influenţează, oricum, ceea ce avem de gând să facem", a adăugat Richards.

Întrebat despre personajul jucat de Jagger pe scenă, chitaristul a răspuns: "Scuză-mă dacă râd. E puţin vanitos, ca să spunem aşa. (...) Avem nevoie de chestia asta (vanitate, n.r.), nu-i aşa? Între timp, restul trupei poate să muncească. Vanitatea nu poate căra pe umeri o trupă, dar o trupă poate căra puţină vanitate".

În acelaşi interviu, Richards, care împreună cu colegii săi se află în turneul de promovare a documentarului "Shine a Light", de Martin Scorsese, prezentat în premieră mondială la Berlinală, a mărturisit că nu ascultă muzică contemporană şi că CD-urile sună ca "tinicheaua".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici