Keith Richards, fotografiat în premieră alături de fiica lui. Citeşte aici povestea lor incredibilă

Keith Richards a fost fotografiat pentru prima dată alături de fiica sa, Dandelion, după ce au luat cina într-un restaurant din Londra, scrie dailymail.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Keith Richards, fotografiat în premieră alături de fiica lui. Citeşte aici povestea lor incredibilă

Keith Richards şi fiica lui, Angie

Fiica lui, acum în vârstă de 38 de ani, s-a născut în perioada de succes a trupei Rolling Stones, când petrecerile sălbatice erau ceva obişnuit pentru membrii trupei.

Se pare că iniţial Richards era atât de drogat cu heroină încât a crezut că Dandelion este fiica lui Mick Jagger, iar această presupunere a durat câţiva ani.

În vara anului 1971, când Dandelion a fost concepută, şi mama ei, Anita Pallenberg, era dependentă de heroină, iar fetiţa a fost crescută de mama lui Keith Richards, pentru că Anita era prea drogată ca să poată avea grijă de ea.

Pentru a-i arăta dragostea de tată, Richards a scris pentru fiica lui, care acum îşi foloseşte cel de-al doilea nume - Angela -, cântecele "Wild Horses" şi "Angie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici