Kelly Osbourne a fost externată: "Viaţa mea este acum ca un episod din serialul «Dr. House»"

Kelly Osbourne, una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune "Fashion Police", care a suferit săptămâna trecută o criză cauzată de convulsii cerebrale pe platourile unde era filmat acest program difuzat de postul E!, a fost externată după ce a primit tratament medical de specialitate.

347 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne a fost externată: "Viaţa mea este acum ca un episod din serialul «Dr. House»"

Kelly Osbourne (Imagine: Hepta)

Vedeta de televiziune a mulţumit personalului medical de la Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, informează accesshollywood.com.

"Mulţumesc tuturor medicilor, asistentelor medicale şi întregului personal medical de la Spitalul Cedars Sinai pentru faptul că m-au «reparat» suficient de bine pentru a putea să merg acasă. Este atât de bine să fiu din nou în patul meu", a declarat Kelly Osbourne.

Anterior, Kelly postase un alt mesaj pe Twitter în care spunea că drama cauzată de boala ei semăna cu intriga din popularul serial de televiziune "Dr. House".

"Viaţa mea este acum ca un episod din serialul «Dr. House» - o luptă iminentă împotriva morţii şi privirea aceea plină de teamă de pe feţele tuturor", a scris fiica rockerului Ozzy Osbourne în acel mesaj.

De-a lungul anilor, Kelly Osbourne s-a luptat cu abuzul de substanţe interzise, dar şi cu kilogramele în plus.

La rândul său, fratele vedetei, Jack Osbourne, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă în plăci şi a anunţat recent că va urma un tratament experimental cu celule suşă, în Germania.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi vedetă de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici