Kelly Osbourne: Aproape m-am sinucis cu droguri

Vedeta TV Kelly Osbourne a vorbit într-un interviu pentru BWatt Magazine despre problemele familiei sale, care, deşi au rănit-o foarte tare, au ajutat-o să-şi schimbe viziunea despre viaţă şi să înveţe din ele, declarând totodată că a fost la un pas să se sinucidă din cauza medicamentelor.

796 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne: Aproape m-am sinucis cu droguri

Kelly Osbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Devenită cunoscută după apariţia în reality show-ul "The Osbournes", Kelly Osbourne, în vârstă de 29 de ani, a pozat pentru noua copertă a revistei BWatt Magazine purtând o mască aurie împodobită cu paiete, informează dailymail.co.uk.

Kelly a vorbit într-un interviu pentru această publicaţie despre problemele cu care s-a confruntat familia sa, de la diagnosticarea mamei sale, Sharon, cu cancer până la accidentul de motocicletă al tatălui său, celebrul rocker Ozzy Osbourne şi modul în care aceste dificultăţi i-au schimbat viaţa.

"Pentru o perioadă lungă de timp m-am întrebat «de ce eu?» De ce aproape m-am sinucis cu medicamente? De ce mama aproape a murit din cauza cancerului? De ce tata a fost implicat într-un accident de motocicletă care aproape l-a ucis? De ce fratele meu (Jack, n.r.) suferă de scleroză multiplă, o boală pentru care nu există leac?", au fost întrebările la care Kelly Osbourne a încercat să găsească răspunsuri de-a lungul timpului.

Modul în care Kelly Osbourne priveşte viaţa în prezent s-a schimbat. "Apoi, m-am gândit la viaţa mea şi am realizat că aceasta este viaţa. Aş fi fost un puşti ignorant să mă gândesc că sunt singura persoană din lume care se confruntă cu provocări ca acestea", a spus Kelly, care, în prezent, se poate gândi la greutăţile prin care familia sa a trecut şi poate învăţa din ele lecţii importante de viaţă.

Despre mama sa, Kelly a declarat: "Ea m-a învăţat să fiu o luptătoare, că un zâmbet poate fi cel mai bun medicament, să trăiesc fiecare zi ca şi cum ar fi ultima, că familia este tot ceea ce contează şi că dragostea este singurul lucru adevărat care durează pentru totdeauna".

De asemenea, Kelly a vorbit şi despre accidentul de motocicletă în care a fost implicat tatăl său, în 2003, precizând că acela a fost momentul în care el s-a schimbat cu adevărat.

"După accident, el a încetat în cele din urmă să consume droguri şi alcool. A fost un drum cu hopuri, dar (...) a devenit o persoană mai bună, un soţ şi un tată la care n-aş fi putut să visez niciodată", a spus vedeta.

Kelly Osbourne a devenit din ce în ce mai cunoscută, însă, spune aceasta, nu şi-a dorit niciodată să fie o "celebritate de neatins". "Nu mi-am dorit niciodată să fiu ceea ce eu numesc o celebritate de neatins. Ştii, genul acela care are un anturaj de 50 de creaturi inutile cu care nimănui nu i se permite să stabilească un contact vizual", a adăugat aceasta.

"Oricât de mult ai muncit penru succesul tău, să nu faci nicio greşeală a fost un dar pe care l-ai primit. La fel cum ai primit acest dar, el îţi poate fi luat", a mai spus ea în legătură cu succesul de care se bucură.

De asemenea, Osbourne a spus că Joan Rivers, colega sa din emisiunea de televiziune "Fashion Police", difuzată de postul E!, este ceea ce iubeşte cel mai mult la slujba sa. "Mă duc la muncă în fiecare săptămână cu un idol care a deschis drumul pentru femeile puternice, pedante, nu doar în lumea comediei, ci în întreaga lume. Sunt plătită să vorbesc despre modă - este cea mai bună slujbă", a mai spus vedeta.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi vedetă de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici