Kiefer Sutherland a primit o stea pe Walk of Fame (Galerie foto si video)

Actorul Kiefer Sutherland, vedeta serialului american de televiziune "24 de ore", a primit, marţi, o stea pe bulevardul Walk Of Fame, celebra atracţie turistică din nord-vestul oraşului Los Angeles.

19 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland a primit o stea pe Walk of Fame (Galerie foto si video)

Kiefer Sutherland a primit o stea pe Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto)

Kiefer Sutherland, în vârstă de 41 de ani, a fost însoţit la ceremonie de tatăl lui, celebrul actor Donald Sutherland, şi de regizorul Joel Schumacher.

Sutherland a primit cea de-a 2.377-a stea pe bulevardul celebrităţilor, considerat a fi un obiectiv obligatoriu pentru turiştii care vizitează cartierul din partea de nord-vest a oraşului Los Angeles.

Galerie foto

Născut în Marea Britanie, din părinţi canadieni, Kiefer Sutherland şi-a început cariera pe marele ecran în 1983, alături de tatăl său, Donald, celebru la acea vreme pentru rolul din filmul "Casanova" (1976), al lui Federico Fellini.

Kiefer Sutherland a devenit o vedetă de talie mondială începând cu 2001, odată cu interpretarea personajului Jack Bauer din serialul de televiziune "24 de ore", ajuns în prezent la cea de-a şaptea serie şi pentru care el a filmat 171 de episoade.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre cel mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite. Rolul lui Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006. Sutherland a jucat în numeroase filme, făcând roluri memorabile în "Renegaţii" (1989), "Vremea răzbunării" (1996), "Centrul de control" (1998), "Oraşul întunecat" (1998) şi "Identităţi furate" (2004).

Actorul a devenit cunoscut şi în urma intensei mediatizări de care a beneficiat din partea rubricilor de cancan şi fapt divers. În septembrie 2007, actorul a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a primit o pedeapsă de 48 de zile de închisoare pentru că anterior a comis un delict similar.

Vremea răzbunării

Oraşul întunecat

Identităţi furate

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici