Kiefer Sutherland, pus sub acuzaţie pentru agresarea unui stilist

Actorul american Kiefer Sutherland, cunoscut pentru rolul din serialul de televiziune "24 de ore", a fost arestat, eliberat şi apoi pus sub acuzaţie, după ce l-a lovit cu capul în plină figură pe un stilist, la începutul săptămânii, la New York.

10 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland, pus sub acuzaţie pentru agresarea unui stilist

Kiefer Sutherland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kiefer Sutherland, interpretul agentului Jack Bauer, personajul principal din serialul de televiziune de succes "24 de ore", s-a prezentat singur la tribunal, fiind însoţit de avocaţii săi. El a fost pus sub acuzaţie pentru "agresiune minoră" şi a declarat că preferă să fie adus în faţa unei instanţe judecătoreşti, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York.

Kiefer Sutherland, în vârstă de 42 de ani, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini -, l-a rănit pe stilistul Jack McCollough lovindu-l cu capul în plină figură. Incidentul a avut loc la New York, la începutul acestei săptămâni.

Tabloidele newyorkeze au publicat joi fotografii ale stilistului rănit.

Actorul se află în regim de eliberare condiţionată, după ce a efectuat 48 de zile de închisoare în 2008, în urma unei condamnări pentru conducere în stare de ebrietate, cu recidivă, în Los Angeles.

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001 şi ajuns, în prezent, la al şaptelea sezon.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici