Kiefer Sutherland s-a ales cu traumatisme serioase după ce a căzut pe scara unui autobuz/ Ultimele concerte europene, amânate

Actorul şi cântăreţul Keifer Sutherland s-a ales cu traumatisme serioase ale coastelor după ce a alunecat pe scara autobuzului şi e obligat să amâne trei concerte, arată Deadline.

978 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland s-a ales cu traumatisme serioase după ce a căzut pe scara unui autobuz/ Ultimele concerte europene, amânate

Kiefer Sutherland s-a ales cu traumatisme serioase după ce a căzut pe scara unui autobuz/ Ultimele concerte europene, amânate

Artistul se află în plin turneu în Europa şi a suferit accidentul în timp ce se îndrepta spre un spectacol programat în Danemarca.

“Mi-am lovit rău o coastă şi am dificultăţi de respiraţie, fiindu-mi imposibil să cânt”, a explicat Sutherland. “Cu părere de rău, nu o să fiu în stare să susţin ultimele trei spectacole din turneu, dar am de gânt [sic] să mă revanşez în septembrie sau octombrie, când voi reveni”.

”Îmi pare foarte rău pentru orice neplăcere pe care am provocat-o fanilor care au cumpărat bilete”, a adăugat el. ”Voi face tot ce pot ca să mă revanşez faţă de voi. Vă mulţumesc pentru înţelegere. Cu drag, Kiefer”.

Sutherland a lansat albumul ”Reckless & Me”, în luna aprilie. Turneul de promovare l-a susţinut deja în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie şi urma să se încheie în Europa cu trei spectacole susţinute în Danemarca şi Suedia.

Kiefer Sutherland, fiul lui Donald Sutherland, interpretul lui Casanova în filmul omonim al lui Fellini, a turnat anul trecut cel de-al şaptelea sezon al serialului de televiziune "24". Rolul lui Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur în 2002 şi un premiu Emmy în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici