Kim Kardashian dezvăluie secretul unui mariaj de succes

Starleta TV Kim Kardashian a dezvăluit care este secretul unui mariaj de succes, spunând că soţul său, rapperul Kanye West, o face să se simtă "femeia anului" în fiecare zi şi îi acordă sprijinul de care are nevoie.

221 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian dezvăluie secretul unui mariaj de succes

Kim Kardashian dezvăluie secretul unul mariaj de succes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Kardashian a dezvăluit în emisiunea de televiziune americană "Project" care este secretul mariajului său de succes cu Kanye West, , informează contactmusic.com.

"Mă face să simt că sunt femeia anului în fiecare zi! Este cea mai încurajatoare persoană. Ne simţim bine împreună. El spune: «Hai să ne purtăm unul cu celălalt ca şi cum ar fi aniversarea noastră în fiecare zi»", a declarat Kim Kardashian.

De asemenea, starleta a mărturisit că îşi doreşte mai mulţi copii cu soţul său.

Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista producţiei TV "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici