Kim Kardashian, vedeta cu cel mai frumos posterior din lume. Cine se mai află în top

Starleta americană Kim Kardashian a fost desemnată vedeta cu cel mai frumos posterior din lume, în urma unui sondaj realizat de revista ZOO, ale cărui rezultate au fost publicate luni.

2759 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, vedeta cu cel mai frumos posterior din lume. Cine se mai află în top

Kim Kardashian (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cântăreaţa Rihanna ocupă poziţia a doua, iar fotomodelul britanic Geena Mullins s-a clasat pe locul al treilea, informează contactmusic.com.

Kim Kardashian, în vârstă de 31 de ani, care şi-a anunţat divorţul de jucătorul profesionist de baschet Kris Humphries în luna octombrie, după un mariaj care a durat doar 72 de zile, a învins în acest sondaj alte vedete cu forme apetisante, precum Scarlett Johansson şi Pixie Lott.

În urma voturilor exprimate de peste 2.000 de cititori ai revistei ZOO, în topul 20 al acestui sondaj figurează alte artiste celebre, precum Jessica Biel, Shakira şi Beyonce Knowles.

În ciuda faptului că a făcut senzaţie în aprilie 2011, când a purtat o rochie mulată creată de Sarah Burton, designerul casei Alexander McQueen, la nunta regală de la Londra dintre prinţul William al Marii Britanii şi Kate Middleton, sora acesteia, Pippa Middleton, s-a clasat abia pe locul al 36-lea în acest sondaj.

Jennifer Lopez şi Kylie Minogue, celebre pentru siluetele şi posterioarele lor, au ocupat poziţia a 22-a, respectiv a 27-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici