Kraak & Smaak revine la Bucureşti (Video)

Trupa Kraak & Smaak revine la Bucureşti, pe 23 mai, când va susţine un concert la Hala de Muzică, show inclus în turneul de promovare a albumului "Plastic People", se arată pe site-ul organizatorilor evenimentului, Kompas Events.

10 afișări
Imaginea articolului Kraak & Smaak revine la Bucureşti (Video)

Kraak & Smaak revine la Bucureşti

Biletele au fost puse în vânzare miercuri, 1 aprilie, pe myticket.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, la preţul general de 60 de lei, şi de 75 de lei în ziua concertului.

Kraak & Smaak a pornit iniţial ca un proiect de studio, în 2003, fiind formată din Oscar de Jong, Mark Kneppers şi Wim Plug.

Trioul a debutat în 2005, cu albumul "Boogie Angst".

Cel de-al doilea material discografic, "Plastic People", a fost lansat anul trecut.

De-a lungul timpului, Kraak & Smaak a realizat remix-uri pentru mai mulţi artişti, precum Jamiroquai, Richard Dorfmeister, 4Hero, Bitter:Sweet, Mark Rae şi Soul of Man.

Formaţia a mai concertat la Bucureşti în iunie anul trecut, la festivalul Beck'Sperience, organizat de Emagic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici