Kristin Davis vrea să joace într-o piesă de Shakespeare

Actriţa Kristin Davis, unul dintre starurile filmului "Sex and the City/ Totul despre sex", a dezvăluit că este un mare fan al pieselor dramaturgului britanic William Shakespeare, ea mărturisind că îşi doreşte să schimbe marele ecran pe o scenă de teatru, informează femalefirst.co.uk.

12 afișări
Imaginea articolului Kristin Davis vrea să joace într-o piesă de Shakespeare

Kristin Davis vrea să joace într-o piesă de Shakespeare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiu că probabil sună ciudat, dar întotdeauna mi-am dorit să interpretez rolul Violei din « A douăsprezecea noapte». Mi-a plăcut să citesc comediile lui Shakespeare încă de când eram copil", a declarat actriţa.

Kristin Davis, în vârstă de 44 de ani, nu este singura actriţă de la Hollywood îndrăgostită de opera lui Shakespeare.

Al Pacino l-a interpretat pe Shylock în versiunea cinematografică a piesei "Neguţătorul din Veneţia" şi există zvonuri că ar face echipă cu regizorul şi scenaristul Michael Radford pentru o adaptare pentru marele ecran a piesei "Regele Lear".

De asemenea, Leonardo DiCaprio şi Claire Danes au avut rolurile titulare în filmul "Romeo şi Julieta", regizat de Baz Luhrmann.

Kristin Davis este o actriţă americană, cunoscută pentru rolul lui Charlotte York Goldenblatt din serialul de televiziune "Sex and the City/ Totul despre Sex".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici