Kylie Minogue a concertat pentru victimele incendiilor din Australia

Kylie Minogue, Coldplay şi Kings of Leon s-au numărat printre artiştii care au concertat, sâmbătă, la Sydney şi Melbourne, în scopul strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor devastatoare care au avut loc în Australia, la începutul lunii februarie, transmite BBC.

14 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue a concertat pentru victimele incendiilor din Australia

Kylie Minogue şi Coldplay au concertat pentru victimele incendiilor din Australia

Mii de oameni au participat la concertele Sound Relief care au avut loc la Sydney şi Melbourne, în ciuda vremii ploioase.

"Sunt recunoscătoare că am ajuns acasă în seara asta şi pot împărtăşi asta cu voi toţi", a spus Kylie Minogue pe scenă, înainte de a cântă, alături de cei 80.000 de oameni prezenţi la Melbourne, melodia "I Still Call Australia Home".

Printre artiştii care au concertat la Melbourne s-au numărat Jack Johnson, Gabriella Cilmi şi Wolfmother, Kylie Minogue fiind maestru de ceremonii.

"Este un lucru despre care vorbim mult, şi anume spiritul australian, iar eu cred că în seara asta, acesta se simte în toată ţara", a mai spus Minogue.

Concertul de la Sydney a fost deschis de trupa Coldplay. "Mulţumim pentru că ne-aţi invitat la un eveniment atât de special", a spus vocalul trupei, Chris Martin.

Coldplay - Viva La Vida

Totodată, concertul a fost închis cu un duet al lui Barry Gibb, de la Bee Gees, alături de Olivia Newton-John.

Ministrul australian al Mediului, Peter Garrett, a concertat alături de fosta sa trupă, Midnight Oil.

De asemenea, la ambele concerte a fost păstrat un moment de reculegere pentru cele 210 victime ale incendiilor, fiind prezentate şi mesaje de susţinere din partea prinţilor William şi Harry.

Cel puţin 210 persoane şi-au pierdut viaţa în incendiile care au devastat sud-estul Australiei pe 7 februaie şi care au provocat cele mai multe victime din istoria ţării. Un număr de 30 de incendii de vegetaţie au fost înregistrate începând de sâmbătă în statul Victoria, favorizate de rafalele puternice de vânt, caniculă şi secetă extremă.

Kylie Minogue - Slow

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici