Kylie Minogue, Claudia Schiffer şi Sienna Miller, într-o campanie împotriva cancerului

Cântăreaţa Kylie Minogue este imaginea unei campanii sociale împotriva cancerului, denumită "Fashion Targets Breast Cancer (FTBC)", la care mai participă Sienna Miller şi Claudia Schiffer şi care a fost realizată de organizaţia Breakthrough Breast Cancer, informează femalefirst.co.uk.

86 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, Claudia Schiffer şi Sienna Miller, într-o campanie împotriva cancerului

Kylie Minogue, Claudia Schiffer şi Sienna Miller, într-o campanie împotriva cancerului (Imagine: Daily Mail)

Kylie Minogue, în vârstă de 41 de ani, care a fost dignosticată cu cancer în mai 2005, apare în posterele pentru noua campanie purtând doar o un cupon de mătase roz. Fotografiile pentru această campanie au fost făcute de cunoscutul artist Mario Testino.

În cadrul campaniei, mai multe magazine, printre care Marks and Spencer şi Topshop, dar şi designeri cunoscuţi, vor realiza o colecţie specială de haine care vor fi disponibile online dar şi offline în următoarele şase săptămâni.

"Înseamnă foarte mult pentru mine să fac parte din campania «Fashion Targets Breast Cancer» de anul acesta. Susţin din toată inima eforturile de a strânge fonduri pentru munca extraordinară a celor de la fundaţia Breakthrough Breast Cancer", a declarat cântăreaţa.

În urmă cu cinci ani, artista a fost supusă unei intervenţii chirurgicale prin care i-a fost extirpată o tumoare malignă, pe care o avea la sân. Ulterior, timp de opt luni, Kylie Minogue a făcut chimioterapie şi radioterapie, până a reuşit, în 2006, să învingă boala.

Artista a declarat, în mai multe ocazii, că această boală, care ar fi putut fi fatală, i-a schimbat viaţa.

"Am învăţat că nu mai poţi să te întorci la starea normală de dinainte, şi îţi creezi o nouă stare de normalitate. Trebuie să îmi accept viaţa cu reuşitele sale şi cu insuccesele sale, să accept ce e bun ofată cu ce e rău. Am înfruntat o lume a bolii şi a atitudinilor pozitive. Aceste experienţe m-au ajutat să devin o persoană mai matură".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici