Kylie Minogue vrea să se mute în Spania

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue intenţionează să cumpere o locuinţă în Spania, împreună cu iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, informează femalefirst.co.uk.

7 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue vrea să se mute în Spania

Kylie Minogue vrea să se mute în Spania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Minogue doreşte să locuiască împreună cu iubitul ei spaniol, în vârstă de 31 de ani, în localitatea Tossa De Mar, de pe Costa Brava, în apropiere de reşedinţa familei acestuia.

O sursă a declarat pentru cotidianul britanic The Sun: "Lucrurile merg bine între Kylie şi Andres, iar ea a petrecut foarte mult timp în Spania. În afară de golf, ea a devenit pasionată de scuba-diving, deoarece în Tossa De Mar există multe locuri interesante care merită explorate".

Potrivit aceleiaşi surse, top-modelul spaniol locuieşte în New York, dar se întoarce în Spania cel puţin o dată pe lună.

Cântăreaţa australiană, în vârstă de 40 de ani, care a început relaţia cu Andres Velencoso în urmă cu şase luni, a început să înveţe limba spaniolă pentru a putea să se înţeleagă mai bine cu localnicii, după ce se va stabili în Tossa De Mar.

"Kylie vrea să vorbească limba spaniolă şi a început să o înveţe cu ajutorul unor cursuri pe DVD. Dar o casă în Spania i-ar uşura mult această sarcină", a adăugat aceeaşi sursă.

În luna februarie, Andres Valencoso a prezentat-o pe Kylie Minogue tatălui şi surorii sale, în timpul primei călătorii pe care cuplul a făcut-o în Tossa De Mar.

La începutul lunii aprilie, cuplul şi-a petrecut vacanţa împreună în North Queensland din Australia, iar Kylie Minogue a profitat de această ocazia pentru a-şi prezenta iubitul părinţilor şi fratelui ei.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici