La 114 ani, arestat pentru posesie de cannabis

Un bărbat în vârstă de 114 ani a fost arestat, în sud-estul Nigeriei, pentru că ar fi ascuns cannabis în spatele locuinţei sale.

410 afișări
Imaginea articolului La 114 ani, arestat pentru posesie de cannabis

La 114 ani, arestat pentru posesie de cannabis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sulaimon Adebayo, care a susţinut că drogurile nu sunt ale lui, a fost arestat la începutul săptămânii, la locuinţa sa din Odeda, în statul Ogun.

"Imaginaţi-vă ce s-ar fi putut întâmpla dacă drogurile n-ar fi fost descoperite la timp", a spus şeful agenţiei antidrog din Nigeria.

În noiembrie şi în iunie 2008 au fost confiscate 30 de tone de cannabis în statul Edo şi 80 de tone în Ibadan.

Citeşte şi:

Marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi

Marijuana, benefică în stimularea memoriei

Marijuana are efecte psihotrope din ce în ce mai puternice

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici