La discotecă de la 7 ani, fotografii sexy la 12 ani, însărcinată la 15 ani: Nu înţeleg care este problema - FOTO

O adolescentă de 15 ani din Marea Britanie, care la 12 ani a pozat în lenjerie intimă, este însărcinată, acest lucru ducând la numeroase acuzaţii pentru mama ei, care este de acord cu sarcina fetei.

36160 afișări
Imaginea articolului La discotecă de la 7 ani, fotografii sexy la 12 ani, însărcinată la 15 ani: Nu înţeleg care este problema - FOTO

La discotecă de la 7 ani, fotografii sexy la 12 ani, însărcinată la 15 ani: Nu înţeleg care este problema (Imagine: Facebook/Daily Mail)

Soya Keaveney, în vârstă de 15 ani, va da naştere primului ei copil, conceput cu iubitul ei în vârstă de 17 ani, în luna ianuarie. Mama fetei, Janis Keaveney, este de acord cu sarcina acesteia şi spune că fiica ei va fi o mamă grozavă, scrie dailymail.co.uk.

Janis Keaveney a atras deja numeroase critici, fiind acuzată că încurajează sexualizarea prematură a fiicei sale.

La doar 12 ani, Soya a pozat în bikini în ipostaze provocatoare, iar mama ei a postat fotografiile pe internet, în speranţa că va lansa cariera de model a fetei. Cu aprobarea mamei sale, Soya şi-a făcut piercing şi şi-a pus unghii false pentru a poza într-o revistă, pentru care a declarat că ţine regim şi face sport în încercarea de a semăna cu idolul ei, Cheryl Cole.

Soya a postat pe Facebook o fotografie cu ea însărcinată, spunând că nu înţelege care este problema oamenilor cu sarcina ei.

"A fi însărcinată nu înseamnă să fii o femeie uşoară, mai ales dacă eşti într-o relaţie de lungă durată cu o persoană", a scris fata pe Facebook.

Nici mama ei nu vede nicio problemă în faptul că Soya este însărcinată.

Într-un interviu anterior, Janis Keaveney a declarat că fiica ei - care lua contraceptive şi nu se gândeşte la un avort - îşi va educa copilul în acelaşi fel în care a fost crescută de mama ei.

Citeşte şi: A fost descoperită "o fosilă vie", imaginea unei lumi dispărute acum 200 de milioane de ani

Janis Keaveney, fostă secretară la o şcoală, a provocat un scandal în 2008, când i-a permis fiicei sale să pozeze în lenjerie intimă într-o revistă, sub titlul: "Fiica mea are doar 12 ani şi deja ţine dietă". Articolul a dezvăluit că Soya mergea la discotecă de la şapte ani, purtând machiaj, fuste scurte şi bluze decoltate. La vârsta de 8 ani copila era deja în căutarea disperată a celebrităţii. La 12 ani, Soya făcea sport în fiecare zi şi nu ieşea din casă fără să se machieze, purtând sutiene, pantofi cu tocuri cui şi ciorapi plasă, majoritatea hainelor fiind alese de mama ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici