La EXTREME: Un peşte care „mânca raţe” a fost scos dintr-un lac, pentru siguranţa publică

Un peşte „rebel” a fost îndepărtat dintr-un lac, după ce mai mulţi copii au semnalat că l-au văzut cum mânca raţe, transmite BBC.

6339 afișări
Imaginea articolului La EXTREME: Un peşte care „mânca raţe” a fost scos dintr-un lac, pentru siguranţa publică

Un peşte care „mânca raţe” a fost scos dintr-un lac, pentru siguranţa publică

Somnul de peste 11 kilograme a fost prins în lacul artificial al unui centru comercial din Essex, de către Agenţia Ecologică (EA). Un purtător de cuvânt spune că mai multe concursuri de pescuit vor fi organizate pentru a reduce populaţia speciilor invazive.  

„Peştii mai mari au potenţialul de a mânca animale sălbatice, aşa că suntem mulţumiţi că am putut să îl prindem”, spune poliţistul Ben Norrington. „Speciile invazice prezintă o ameninţare pentru animalele sălbatice indigene”, adaugă Norrington.

Agenţia Ecologică spune că animalul mânca raţe şi alte animale sălbatice.

Somnul a fost mutat într-un lac împrejmuit, cu ajutor Grupului de Conservare a Somnului, relatează BBC

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici