Lady Gaga, marea câştigătoare a galei Brit Awards 2010 - GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga, renumită pentru ţinutele ei excentrice, a triumfat, marţi seară, la Londra, câştigând trei trofee la cea de-a 30-a ediţie a galei Brit Awards, unde sunt decernate cele mai importante premii din industria muzicală britanică.

124 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, marea câştigătoare a galei Brit Awards 2010 - GALERIE FOTO

Lady Gaga, marea câştigătoare a galei Brit Awards 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista în vârstă de 23 de ani s-a impus la categoriile "cea mai bună cântăreaţă internaţională", "cel mai bun album internaţional" ("The Fame") şi "revelaţia internaţională a anului".

Lady Gaga, aflată în fruntea topurilor muzicale internaţionale din ultimele 12 luni, a dedicat recitalul live pe care l-a susţinut la această gală memoriei designerului britanic Alexander McQueen, care s-a sinucis în urmă cu o săptămână.

La rândul ei, cântăreaţa Lily Allen a fost desemnată "cea mai bună cântăreaţă britanică", iar grupul Florence And the Machine a primit premiul pentru "cel mai bun album britanic" ("Lungs").

Premiul pentru cel mai bun cântăreţ internaţional a fost atribuit rapperului american Jay-Z.

Grupul JLS a fost recompensat cu două premii - "revelaţia britanică a anului" şi "cel mai bun single al anului" ("Beat Again").

Materialul discografic "(What's the Story) Morning Glory?" al grupului Oasis a fost desemnat "cel mai bun album britanic al ultimilor 30 de ani".

Robbie Williams, care a concurat la categoria "cel mai bun cântăreţ britanic", unde a fost desemnat câştigător de patru ori în anii precedenţi, a primit un premiu pentru contribuţia extraordinară adusă muzicii britanice.

Câştigătorul din acest an al categoriei "cel mai bun cântăreţ britanic" a fost Dizzee Rascal.

Gala Brit Awards a avut loc marţi seară, la Earls Court Exhibition Centre din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici