Lady Gaga plângând: Încă mă simt ca un copil ratat - VIDEO

Lady Gaga, care şi-a construit o imagine de vedetă dură şi are apariţii din ce în ce mai excentrice, a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare şi chiar a plâns în timpul realizării unui documentar despre ea, spunând că se simte precum un copil ratat.

452 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga plângând: Încă mă simt ca un copil ratat - VIDEO

Lady Gaga plângând: Încă mă simt ca un copil ratat

Într-un documentar realizat de HBO despre turneul său "Monster Ball", Lady Gaga a dărâmat imaginea plină de încredere pe care o afişează mereu şi a arătat că este de fapt nesigură şi tristă, scrie dailymail.co.uk.

Cântăreaţa este filmată în cabina sa în timp ce se pregăteşte pentru un concert şi vorbeşte despre faima şi fanii ei, pe care îi numeşte "micii monştri". Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, explică responsabilitatea pe care o are faţă de fanii săi şi vorbeşte despre greutăţile pe care le-a întâlnit în drumul ei către faimă, iar la un moment dat izbucneşte în lacrimi.

"Câteodată încă mă simt ca un copil ratat la liceu şi trebuie să mă ridic şi să îmi spun în fiecare dimineaţă că sunt un superstar ca să pot trece peste ziua aceea şi să fiu pentru fanii mei aşa cum vor ei să fiu. Dar câteodată însă simt că oamenii vor să mă distrugă. Nu pot fi distrusă, nu voi fi distrusă şi nu veţi putea niciodată să distrugeţi regatul format din fanii mei", spune Gaga plângând.

Vedeta continuă să vorbească despre lupta sa pentru succes şi despre eforturile pe care le face pentru cei ca ea.

"Eu lupt pentru fiecare copil care este ca mine, care se simte aşa cum m-am simţit eu şi cum încă mă simt. Doare atunci când ştiu că oamenii nu înţeleg câtă realitate este în imaginea mea. Ei văd ruj şi peruci şi nu înţeleg. Eu vreau doar să fiu o regină pentru ei şi câteodată nu mă simt aşa. Nu mai este vorba de a fi câştigătoare pentru mine. Acum este vorba de a fi câştigătoare pentru toţi", afirmă Gaga.

Cântăreaţa îşi pleacă apoi capul şi se roagă pentru curaj înainte de a urca pe scenă.

Luna trecută Lady Gaga a mărturisit într-un interviu că în anii de liceu a fost intimidată şi jignită de către colegii ei, iar aceste traume nu vor dispărea niciodată.

"Batjocura rămâne cu tine toată viaţa. Nu eram niciodată câştigătoare, eram mereu învinsă, şi sentimentul acesta a rămas încă", a spus vedeta.

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici