Lane Garrison, din "Prison Break", condamnat la închisoare

Lane Garrison, interpretul personajului David Apolskis - Tweener din serialul de succes "Prison Break", care, în mai, a pledat vinovat la acuzaţia de omor involuntar, după un accident rutier care l-a costat viaţa pe un adolescent, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare, potrivit AFP.

7 afișări
Imaginea articolului Lane Garrison, din "Prison Break", condamnat la închisoare

Lane Garrison, din "Prison Break", condamnat la închisoare

Pe 21 mai, Garrison a recunoscut că a provocat un accident, care a avut loc pe 2 decembrie 2006. Maşina condusă de actor s-a lovit de un copac în Beverly Hills. Garrison a fost rănit uşor, dar trei pasageri ai maşinii au fost răniţi mai grav. Unul dintre aceştia nu a supravieţuit accidentului.

Potrivit autorităţilor, Garrison avea o concentraţie de alcool în sânge dublă faţă de limita maximă admisă prin lege. Actorul, care este închis din august, risca o pedeapsă cu închisoarea de până la şase ani şi opt luni.

Lane Garrison l-a interpretat pe deţinutul David Apolskis, poreclit "Tweener", în popularul serial de televiziune "Prison Break", care numără deja două sezoane. Acţiunea filmului se desfăşoară, în principal, într-o închisoare.

Garrison a realizat recent o înregistrare video prin care cere şoferilor să nu se urce în stare de ebrietate la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici