Laptopul lui Lindsay Lohan, pe care se aflau mai multe fotografii nud cu actriţa, a fost furat

Laptopul lui Lindsay Lohan, pe care se aflau mai multe fotografii în care actriţa apare goală, a fost furat în timp ce starleta se afla în aeroportul din Shanghai, China.

334 afișări
Imaginea articolului Laptopul lui Lindsay Lohan, pe care se aflau mai multe fotografii nud cu actriţa, a fost furat

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa este dispusă să ofere "oricât" ca recompensă pentru recuperarea laptopului, în care se află fotografii nud ale acesteia, realizate în timpul mai multor şedinţe foto şi care nu au fost date până acum publicităţii, conform site-ului tmz.com

Pe lângă setul de fotografii, pe laptop se află şi corespondenţa privată a lui Lindsay Lohan cu o serie de celebrităţi, printre care Woody Allen şi Lady Gaga, pe care actriţa doreşte să o păstreze secretă.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici