Lassie, pe primul loc în topul celor mai talentate vedete din lumea animalelor

Căţeluşa Lassie, vedeta serialului TV omonim, ocupă primul loc într-un top al celor mai talentate vedete de televiziune din lumea animalelor.

303 afișări
Imaginea articolului Lassie, pe primul loc în topul celor mai talentate vedete din lumea animalelor

Lassie, pe primul loc în topul celor mai talentate vedete TV din lumea animalelor

Lassie, o căţeluşă din rasa Collie, vedeta unui serial care a rulat 19 ani pe micile ecrane din Statele Unite, l-a devansat în acest top pe calul Mister Ed, un celebru personaj din producţiile realizate de postul CBS, informează contactmusic.com.

Pe locul al treilea s-a clasat animalul de companie al protagonistului din serialul de comedie "Frasier", un terrier din rasa Jack Russell.

Topul 5 al celor mai talentate vedete de televiziune din lumea animalelor este completat de cimpanzeul J. Fred Muggs şi Scooby-Doo.

Sondajul a fost realizat de revista Tv Guide, iar rezultatele sale au fost publicate miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici