Laurenţiu Duţă lansează single-ul "Freeman"

Laurenţiu Duţă lansează single-ul "Freeman", ce va fi inclus pe următorul album al său, care în prezent se află în pregătiri, informează casa de discuri Cat Music.

69 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Duţă lansează single-ul "Freeman"

Laurenţiu Duţă lansează single-ul "Freeman" (Imagine:Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

"În piesă vorbesc despre oamenii care ştiu cu adevărat să trăiască, care aleg să facă asta fără compromisuri, fără să uite o clipă ce-şi doresc, fără să abdice de la ţelurile pe care şi le-au propus. Am vrut să transmit optimism, pozitivism, bucurie, sentimente frumoase. Eu însumi mă simt un «freeman», am avut norocul să fac mereu ceea ce mi-a fost drag", a declarat Laurenţiu Duţă.

Elementele din muzica club, alături de instrumente acustice, fac din acest single un hibrid pop-dance ce se încadrează în direcţia pe care Laurenţiu Duţă a impus-o. Pentru partea instrumentală, el a colaborat cu David Deejay, iar în ceea ce priveşte versurile, cu Connect-R.

"Freeman" este primul single în limba engleză din cariera solo a lui Laurenţiu Duţă. "Am mai avut un featuring cu Caba Kroll, un DJ din Germania, însă «Freeman» este prima piesă în limba engleză ce-mi aparţine 100%", a mai spus el.

Single-ul va fi inclus pe următorul album semnat Laurenţiu Duţă, pe care artistul îl pregăteşte. "Sunt atent la fiecare detaliu. Vreau ca toate piesele să fie de cea mai bună calitate şi pentru asta este nevoie de multă muncă, determinare şi atenţie".

Laurenţiu Duţă este cunoscut mai ales ca membru al trupei 3rei Sud Est, formaţie pe care a părăsit-o în decembrie anul trecut, după ce, alături de aceasta, a lansat 12 albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici