LECŢII de DANS la nivel înalt. Secretarul general ONU a învăţat mişcările Gangnam Style. Întâlnirea celor mai faimoşi sud-coreeni - VIDEO

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a primit lecţii de dans de la compatriotul său, rapperul Psy, care a creat o furtună în lumea muzicii cu melodia lui Gangnam Style. Întâlnirea dintre cei doi a fost numită: întrevederea celor mai faimoşi sud-coreeni din lume.

758 afișări
Imaginea articolului LECŢII de DANS la nivel înalt. Secretarul general ONU a învăţat mişcările Gangnam Style. Întâlnirea celor mai faimoşi sud-coreeni - VIDEO

LECŢII de DANS la nivel înalt. Secretarul general ONU a învăţat mişcările Gangnam Style. Întâlnirea celor mai faimoşi sud-coreeni - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Ban Ki-Moon, 68 de ani, a avut o întâlnire cu acum deja celebrul Psy. Secretarul ONU este mândru de realizările compatriotului său în muzică după ce numai videoclipul oficial al lui Psy pentru Gangnam Style a strâns până acum peste 531 de milioane de vizualizări.

"Sunt un pic gelos. Acum câteva zile, cinema mi-a spus că sunt cel mai faimos coreean din lume. Acum trebuie să abandonez ideea asta. Dar nu sunt supărat deloc", a spus Ban Ki-Moon.

Psy, 34 de ani, a declarat în schimb că de fapt toţi coreeni îl admiră în primul rând pe Ban Ki-Moon, care este un exemplu pentru toţi compatrioţii lui.

Oficialul ONU este impresionat de amploarea pe care a luat-o Gangnam Style şi chiar i-a propus rapperului să-l înveţe mişcările. Psy s-a conformat şi i-a oferit o lecţie gratuită.

Nu este singura celebritate care învaţă Gangnam Style, printre aceştia numărându-se Britney Speart, Ellen DeGeneres, Hugh Jackman, Mario Lopez, Mel B, Sebastian Vettell sau Novak Djokovici.

Videocliplul oficial pentru Gangnam Style a fost vizualizat de 531.984.265 la ora transmiterii acestei ştiri şi a primit până acum aproape 4.5 milioane de like-uri.

Nu doar în mediul online are succes Psy, la concerte reuşind să strângă în ultimul timp câte 80.000 de fani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici