Leonard Cohen pleacă în primul turneu mondial din ultimii 15 ani

Cântăreţul şi scriitorul canadian Leonard Cohen va pleca în curând în primul său turneu mondial din ultimii 15 ani, care va cuprinde concerte în Canada, Statele Unite şi Europa, potrivit cotidianului La Presse.

1 afișare
Imaginea articolului Leonard Cohen pleacă în primul turneu mondial din ultimii 15 ani

Leonard Cohen pleacă în primul turneu mondial din ultimii 15 ani

Autorul hiturilor "Suzanne" şi "So long Marianne" a declarat pentru La Presse că detaliile despre acest turneu, care va debuta cu concerte în estul Canadei, vor fi făcute publice în februarie.

"În prezent, îmi organizez echipa de muzicieni. Nu am mai cântat la chitară de 14 ani, deci simt o mare nelinişte", a declarat acesta.

Leonard Cohen, care va împlini 74 de ani în septembrie şi care îşi împarte timpul între Montréal şi Los Angeles, va avea concerte în Canada şi Statele Unite în mai, urmând să ajungă în Europa în această vară, potrivit La Presse.

Cântăreţul va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame pe 10 martie, la New York, alături de Madonna, starul rock John Mellencamp, grupul pop The Dave Clark Five şi rockerii de la The Ventures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici