Leonardo DiCaprio va fi judecat pentru distrugerea unei proprietăţi

O familie care locuieşte lângă casa lui Leonardo DiCaprio, din Los Angeles, California, a primit din partea unui judecător permisiunea de a deschide un proces împotriva actorului, pe care îl acuză de distrugerea proprietăţii lor.

23 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio va fi judecat pentru distrugerea unei proprietăţi

Leonardo DiCaprio va fi judecat pentru distrugerea unei proprietăţi (Imagine: Mediafax Foto)

Familia Ronald şi Joan Linclau i-au dat în judecată pe starul din "Titanic" şi pe vărul acestuia, Robert Hrtica, de la care DiCaprio a închiriat vila, situată pe colinele Hollywood-ului, celebrul cartier de lux din Los Angeles,informează hollywood.com.

Linclau precizează în plângerea depusă la tribunal că, în timpul ce actorul îşi construia un teren de baschet, în 2004, terenul de sub piscina lor a fost destabilizat.

Familia Ronald îl acuză pe actor de încălcarea proprietăţii private, distrugere şi neglijenţă şi îi cere acestuia daune în valoare de 250.000 de dolari.

Iniţial, judecătorul a refuzat să acorde oamenilor permisiunea de a intenta proces lui DiCaprio, din lipsă de probe, însă s-a răzgândit după ce a analizat mai multe documente.

Data pentru audierea finală nu a fost încă stabilită.

DiCaprio, în vârstă de 33 de ani, nominalizat pentru a treia oară la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din filmul "Diamantul sângeriu", a devenit celebru în 1995 cu lungmetrajul "Jurnalul unui baschetbalist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici