Les Grossman, personajul lui Tom Cruise din "Furtună tropicală", devine subiectul unui nou film

Les Grossman, personajul interpretat de Tom Cruise în filmul "Furtună tropicală" (2008), care a reapărut, duminică, pe scena MTV Movie Awards, va deveni subiectul unui nou lungmetraj produs de studiourile Paramount, informează accesshollywood.com.

112 afișări
Imaginea articolului Les Grossman, personajul lui Tom Cruise din "Furtună tropicală", devine subiectul unui nou film

Les Grossman, personajul lui Tom Cruise din "Furtună tropicală", devine subiectul unui nou film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Viaţa lui Les Grossman reprezintă o poveste care te inspiră, despre lupta unui om care ajunge mare în ciuda şanselor potrivnice", a declarat Ben Stiller, protagonist, scenarist şi regizor al filmului "Furtună tropicală".

Tom Cruise va produce noul proiect cinematografic, împreună cu Ben Stiller şi compania Red Hour Film.

Scenariul va fi scris de Michael Bacall, scenaristul filmului "Scott Pilgrim Vs. The World", care va fi lansat în luna august.

Presa de la Hollywood nu a aflat deocamdată dacă actorii din "Furtună tropicală" - Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black, Jay Baruchel şi Matthew McConaughey - îşi vor relua rolurile în acest nou film.

În orice caz, nu toţi fanii aşteaptă cu nerăbdare un film cu Les Grossman. Într-un sondaj organizat de AH Nation, 53% dintre respondenţi au respins ideea unui nou film cu acesta, considerând că "Les Grossman este mai bun atunci când este servit în doze mici".

Filmul "Furtună tropicală" a avut încasări de 188 de milioane de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence" şi "Knight and Day", care va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 iunie, iar în România, o lună mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici