Liam Gallagher: "Oasis nu mai există"

Liam Gallagher a vorbit în premieră despre viitorul trupei Oasis, după plecarea fratelui său Noel din grup, declarând că Oasis nu mai există, dar că intenţionează să îşi continuie cariera muzicală alături de ceilalţi membri - chitaristul Gem Archer, basistul Andy Bell şi toboşarul Chris Sharrock.

62 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher: "Oasis nu mai există"

Liam Gallagher: "Oasis nu mai există" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Oasis nu mai există. Cred că ştim cu toţii asta. E un fapt consumat, fără nicio îndoială. E păcat, dar aşa e viaţa. Am petrecut o perioadă frumoasă împreună. Nimeni nu a distrus Oasis, ci noi i-am pus capăt. E ceva cool în treaba asta. Cred că următorul meu pas va fi tot unul muzical, căci doar la asta mă gândesc", a declarat rockerul britanic, citat de femalefirst.co.uk.

"Nu e totuşi prea rău, deoarece Noel se poate ocupa de proiectele sale, iar eu de ale mele. Oamenii vor putea să îi cumpere discurile. Oamenii vor putea să cumpere şi discurile noastre. Toată lumea e fericită", a adăugat Liam Gallagher.

Liam Gallagher lucrează în prezent la o nouă colecţie a brandului său de îmbrăcăminte, Pretty Green, însă a mărturisit că nimic nu îl face mai fericit decât turneele mondiale alături de colegii săi de trupă.

Rockerul britanic, în vârstă de 37 de ani, care are un fiu în vârstă de opt ani, Gene, împreună cu soţia sa, Nicole Appleton, şi alţi doi copii din relaţii anterioare, a declarat recent pentru revista britanică The Times: "Întotdeauna ne-am distrat bine în timpul turneelor. Din acest motiv nu pot să spun că a fost o muncă grea pentru mine. Era o bucurie şi întotdeauna mă simţeam trist când se încheiau turneele. A fost minunat".

"Evident, trebuie să te distanţezi puţin şi să analizezi minusurile şi toate neajunsurile. Nimic nu durează veşnic", a adăugat Liam Gallagher.

Noel Gallagher a părăsit trupa Oasis în luna august, în urma unei bătăi cu fratele său Liam, cu puţin timp înainte ca renumita trupă britanică să participe la un festival în Paris.

Liam Gallagher a înfiinţat trupa Oasis în 1991, alături de Paul Arthurs, Paul McGuigan şi Tony McCaroll. La scurt timp, trupei i s-a alăturat Noel, care a devenit şi compozitorul principal al Oasis. În prezent, fraţii Gallagher erau singurii membri ai trupei rămaşi încă de la înfiinţarea grupului. Trupa îi mai include, la ora actuală, pe Colin Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock.

Oasis este o trupă britanică de muzică rock care s-a format în Manchester în 1991, sub numele iniţial The Rain. Trupa a cunoscut succesul după lansarea albumului "Definitely Maybe", în 1994, în plină eră a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea, a avut opt piese pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi a câştigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.

"Dig Out Your Soul" este primul album pe care trupa l-a lansat de la "Don't Believe The Truth", apărut în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici