Liam Gallagher susţine că fratele său a refuzat o ofertă de peste 100 milioane euro pentru reunirea trupei Oasis

Muzicianul britanic Liam Gallagher susţine că Noel Gallagher, fratele său, a refuzat o ofertă de 120 de milioane de euro care li s-a făcut pentru un turneu al trupei reunite Oasis, potrivit The Independent.

437 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher susţine că fratele său a refuzat o ofertă de peste 100 milioane euro pentru reunirea trupei Oasis

sursa FOTO: Profimedia

Artistul, care şi-a lansat cel mai recent album solo, "Why Me? Why Not", în septembrie 2019, a scris în mod regulat pe Twitter despre reunirea trupei Oasis.

Luni, acesta a scris că li s-a oferit suma de 120 de milioane de euro pentru un turneu, dar "nici aceasta nu este suficientă pentru sufletul lacom" al fratelui său.

Ambii fraţi s-au bucurat de succes după destrămarea trupei Oasis. Liam a participat la mai multe festivaluri importante şi a susţinut un turneu pentru promovarea albumului său.

Trupa lui Noel Gallagher, High Flying Birds, şi-a lansat albumul "Who Built the Moon?", în 2017. Trupa a început un turneu în America de Nord, alături de The Smashing Pumpkins, în august 2019 şi mai are programată o serie de concerte alături de U2 în noiembrie.

Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. Pe fondul neînţelegerilor dintre cei doi fraţi Gallagher, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici