"Liceul muzical: Anul absolvirii", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Liceul muzical: Anul absolvirii", cea mai recentă producţie a studiourilor Walt Disney, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, în a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane, după ce a obţinut încasări de 15,03 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

192 afișări
Imaginea articolului "Liceul muzical: Anul absolvirii", pe primul loc în box office-ul nord-american

"Liceul muzical: Anul absolvirii", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul prezintă problemele cu care se confruntă nişte tineri din ultimul an de liceu.

Personajele principale, Troy (Zac Efron) şi Gabriella (Vanessa Hudgens), care vor merge în curând la facultate, au decis să pună în scenă, împreună cu prietenii lor, un musical care să le descrie experienţele, speranţele, dar şi temerile în ceea ce priveşte viitorul.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat un film care a avut premiera la sfârşitul acestei săptămâni, comedia "Zack and Miri Make a Porno", care a obţinut încasări de 10,68 milioane de dolari.

Filmul prezintă experienţa a doi buni prieteni, Zack şi Miri, care, în încercarea lor de a rezolva o serie de probleme financiare pe care le au, au decis să facă împreună un film pentru adulţi, dar descoperă că se iubesc.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american s-a situat horror-ul "Saw V", care a avut încasări de 10,11 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare, iar pe poziţia a patra s-a situat filmul "Changeling", cu Angelina Jolie, în regia lui Clint Eastwood, care a avut încasări de 9,4 milioane de dolari.

Thriller-ul "The Haunting of Molly Hartley" a intrat direct pe locul al cincilea în clasament, după primele trei zile de la lansare, obţinând încasări de 6 milioane de dolari.

Filmul prezintă drama tinerei Molly (Haley Bennett), în vârstă de 17 ani, care, după ce s-a mutat într-un oraş nou, după o criză psihică a mamei sale, începe să aibă viziuni care îi vor dezvălui un secret întunecat din trecut.

Filmul "Beverly Hills Chihuahua" a coborât în clasament pe locul al şaselea, după ce a obţinut încasări de 4,74 milioane de dolari, iar filmul "The Secret Life of Bees", cu Dakota Fanning şi Queen Latifah în rolurile principale, a coborât pe poziţia şaptea, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Pe locul al optulea în box office-ul nord-american s-a situat filmul "Max Payne", inspirat din jocul video cu acealaşi nume, care a avut încasări de 3,7 milioane de dolari în a treia săptămână de la lansare.

Pe locul al nouălea s-a situat thriller-ul SF "Ochi de vultur/ Eagle Eye", cu Shia LaBeouf şi Michelle Monaghan în rolurile principale, în coborâre de pe al cincilea loc, după ce a obţinut încasări de 3,4 milioane de dolari.

Filmul "Mândrie şi glorie", cu Edward Norton şi Colin Farrell în rolurile principale, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 3,26 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici