Lily Allen crede că cea mai mare realizare a sa va fi familia

Cântăreaţa britanică Lily Allen crede că cea mai mare realizare a sa nu va fi cariera în muzică, ci creşterea viitorilor săi copii, informează femalefirst.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului Lily Allen crede că cea mai mare realizare a sa va fi familia

Lily Allen crede că cea mai mare realizare a sa va fi familia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Allen, care, anul trecut, a suferit un avort spontan, vrea cu disperare să devină mamă şi ştie că îşi va înconjura copiii cu toată dragostea şi afecţiunea de care aceştia vor avea nevoie.

"Voi fi mândră de mine după ce voi avea copii mari şi realizaţi", a declarat cântăreaţa în vârstă de 24 de ani.

"Nu vreau să o fac acum. Nu simt că acum m-aş descurca foarte bine în viaţă, dar cred că la asta m-aş pricepe - să fiu mamă. Cred că îmi voi iubi copiii şi cred că o voi face foarte bine", a mai spus ea.

Cu toate că îşi doreşte foarte mult copii, artista nu crede că pentru acest lucru este nevoie să fie într-o relaţie şi recunoaşte că îi este greu să-şi găsească pe cineva potrivit.

Lily - care în prezent are o relaţie cu pictorul şi decoratorul Sam Cooper - a declarat: "Nu cred că am neapărat nevoie de un bărbat. Ar trebui să fie persoana potrivită şi mie îmi este foarte greu să găsesc pe cineva".

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut "Alright Still".

La începutul anului trecut, cântăreaţa a suferit un avort spontan, după ce s-a întors dintr-o vacanţă romantică pe care a petrecut-o alături de fostul ei iubit, Ed Simons, în Insulele Maldive.

Allen era nerăbdătoare să aibă primul său copil şi renunţase la stilul de viaţă petrecăreţ pentru a fi o mamă perfectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici