Lindsay Lohan, dată în judecată pentru o urmărire cu maşina

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost dată în judecată de trei bărbaţi care pretind că, anul trecut, vedeta le-a furat maşina pentru a se lansa în urmărirea fostei sale asistente din California.

13 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan, dată în judecată pentru o urmărire cu maşina

Lindsay Lohan, dată în judecată pentru o urmărire cu maşina

Acţiunea iniţiată de cei trei, care o acuză pe Lohan de privare de libertate şi neglijenţă, a fost descrisă drept "absurdă" de Ed McPherson, avocatul starului, informează BBC News Online.

Lindsay Lohan a fost arestată după urmărirea cu maşina, petercând în închisoare 84 de minute după ce a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi droguri. Cei trei bărbaţi îi cer lui Lohan daune în valoare de 25.000 de dolari. În plus, vedeta a mai fost dată în judecată şi de o a patra persoană, care era pasager în maşina pe care care vedeta o urmărea.

McPherson a spus că "pur şi simplu aceste acţiuni nu au sens", referindu-se la motivele invocate de cei trei bărbaţi care au dat-o în judecată pe Lindsay Lohan şi luând în calcul şi faptul că aceştia au avut la dispoziţie mai mult de un an pentru a se decide să apeleze la justiţie.

"Au avut de multe ori ocazia să coboare din maşină, dar nu au făcut-o", a explicat McPherson, care şi-a exprimat convingerea că reclamanţii urmăresc doar să îşi facă publicitate şi să obţină bani.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut "un sejur" de două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei şi mici cantităţi de droguri.

Starleta a apărut în 2006 în filme precum "The Last Show" şi "Bobby" şi a ţinut prima pagină a ziarelor cu stilul ei de viaţă. La începutul lui decembrie 2006, purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat că aceasta ia parte la reuniuni ale Alcoolicilor Anonimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici