Linkin Park concertează la Bucureşti, în vară

Formaţia rock americană Linkin Park va concerta, vara aceasta, la Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor, Music Management.

511 afișări
Imaginea articolului Linkin Park concertează la Bucureşti, în vară

Formaţia Linkin Park concertează la Bucureşti, în vară

Aceştia au precizat că un contract cu formaţia este semnat, însă data şi locul de desfăşurare a concertului rămân a fi stabilite, precum şi preţurile biletelor pentru show.

Linkin Park este o trupă rock formată în Agoura Hills, California. De la înfiinţarea sa, în 1996, formaţia a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume şi a câştigat două premii Grammy.

Linkin Park a pătruns în mainstream odată cu albumul de debut, "Hybrid Theory". Cel de-al doilea album de studio al trupei, "Meteora", a dus mai departe succesul trupei, ajungând în fruntea clasamentelor Billboard din 2003, şi fiind susţinut prin turnee în întreaga lume.

Recunoscută pentru adaptarea genului nu-metal pentru publicul larg, formaţia a experimentat pe cel mai nou album al său, "Minutes to Midnight", o diversitate de alte genuri muzicale.

De asemenea, trupa este cunoscută şi pentru mai multe colaborări cu alţi artişti, printre care, cea mai notabilă, cu rapperul Jay-Z.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici