Logodnica Tilei Tequila a încetat din viaţă

Casey Johnson, moştenitoarea imperiului Johnson&Johnson, care, în decembrie 2009, şi-a anunţat logodna cu starleta Tila Tequila, a decedat la vârsta de 30 de ani, din cauze naturale, informează people.com.

113 afișări
Imaginea articolului Logodnica Tilei Tequila a încetat din viaţă

Logodnica Tilei Tequila a încetat din viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decesul a fost anunţat de Tila Tequila pe Twitter şi confirmat ulterior de poliţia din Los Angeles.

"Vă rog pe toţi să vă rugaţi pentru Casey Johnson. A murit. Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi pentru sprijinul vostru, dar acum mă voi deconecta (de pe internet, n.r.), pentru a fi alături de familie", a scris Tila Tequila în mesajul postat pe Twitter.

Poliţia din Los Angeles a fost chemată la locuinţa lui Casey Johnson, luni, apelul telefonic fiind efectuat la ora locală 11.51 a.m. Decesul lui Casey Johnson a fost pronunţat la faţa locului.

"Pare să fie vorba de o moarte din cauze naturale. Nu există probe care să indice comiterea unei crime. Medicii legişti vor completa în curând raportul toxicologic", a declarat Sara Faden, cea care anchetează cazul.

Casey Johnson, care are o fiică adoptată, Ava, este stră-strănepoata lui Robert Wood Johnson I, fondatorul imperiului Johnson&Johnson, şi fiica lui Robert Wood Johnson, patronul echipei de fotbal american New York Jets.

Activistă pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, Casey Johnson a devenit cunoscută mai degrabă prin scandalurile în care a fost implicată, intens mediatizate de presa americană.

După o ceartă cu fosta iubită, Courtney Semel, fiica fostului director al companiei Yahoo, Terry Semel, părul lui Casey Johnson a luat foc, în octombrie 2009. Apoi, în luna noiembrie, moştenitoarea imperiului Johnson&Johnson a fost arestată, fiind acuzată că a pătruns prin efracţie în reşedinţa unei alte foste iubite.

Pe 9 decembrie, Tila Tequila şi Casey Johnson au anunţat că s-au logodit.

Tila Nguyen, născută pe 24 octombrie 1981, cunoscută sub numele de scenă Tila Tequila, este o cântăreaţă, model şi prezentatoare de televiziune născută în Singapore. Emisiunea ei "A Shot at Love with Tila Tequila" a fost difuzată de MTV timp de două sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici