Loteria Română a lansat două noi produse. Cum se joacă şi care sunt premiile

Loteria Română a lansat două noi produse, lozul în plic “Vrăjitorul din Loz” şi jocul de loterie pasivă “Loteria Crăciunului”, se arată pe site-ul instituţiei.

3795 afișări
Imaginea articolului Loteria Română a lansat două noi produse. Cum se joacă şi care sunt premiile

Loteria Română a lansat două noi produse (Montaj Foto)

Cei care joacă pot câştiga premii însemnate cumpărând “Vrăjitorul din Loz”, un nou loz în plic cu cel mai mic preţ, 2,5 lei. Cel mai mare premiu este în valoare de 20.000 de lei.

Jocul de loterie pasivă “LOTERIA CRĂCIUNULUI”, lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îşi aşteaptă norocoşii la sfarşitul anului cu 730 de premii în valoare totală de 437.500 lei.

Şansele la LOTERIA CRĂCIUNULUI sunt duble pentru că jocul se desfaşoara în două etape, iar tragerile au loc în aceeaşi zi, pe 27 decembrie. Prima etapă a jocului este destinată tragerilor care se desfaşoara pe plan local, acoperindu-se astfel toate zonele din ţară: CLUJ, IAŞI, BRAŞOV, GALAŢI, TIMIŞOARA, CRAIOVA, PLOIEŞTI, CONSTANŢA, BUCUREŞTI.

Premiile totale oferite de Loteria Română pentru prima etapa a tragerilor sunt:

- 45 câştiguri a câte 3.000 lei fiecare (9 zone x 5 câştiguri a câte 3.000 de lei)
- 225 câştiguri a câte 500 lei fiecare (9 zone x 25 câştiguri a câte 500 de lei)
- 450 câştiguri a cate 200 lei fiecare (9 zone x 50 a câte 200 de lei fiecare)

Cea de-a doua etapă va avea loc, în aceeaşi zi, la Bucureşti, unde se vor desemna prin tragere la sorţi câştigatorii celor 10 premii a câte 10.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici