Lourdes, fiica Madonnei, şi-a facut debutul oficial în showbizz - VIDEO

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, a debutat ca dansatoare într-un controversat videoclip al mamei sale, "Celebration", în care cântăreaţa americană apare în ipostaze fierbinţi alături de iubitul său, modelul Jesus Luz, informează dailymail.co.uk.

116 afișări
Imaginea articolului Lourdes, fiica Madonnei, şi-a facut debutul oficial în showbizz - VIDEO

Lourdes, fiica Madonnei, şi-a facut debutul oficial în showbizz (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În acest videoclip, Madonna, în vârstă de 51 de ani, apare, îmbrăcată într-o rochie mini cu paiete şi o pereche de cizme din piele cu toc înalt, într-o scenă provocatoare, în care pare că încearcă să îl seducă pe iubitul ei din realitate, top modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 22 de ani.

În acest clip, Jesus Luz, pozând în rolul unui DJ, la bustul gol, o sărută pe Madonna, după care intră în scenă o trupă de dansatori de breakdance, printre care se află şi Lourdes, fiica în vârstă de 12 ani a cântăreţei.

Lansarea noului single "Celebration" a avut loc la câteva zile după ce Madonna a mers să se reculeagă în faţa Zidului Plângerii, unul dintre locurile sacre din Ierusalim, stârnind puternice controverse în rândul personalităţilor religioase din Israel.

Madonna a ajuns duminică în Israel, unde va susţine ultimele două concerte din secţiunea europeană a turneului ei mondial "Sticky and Sweet", marţi şi miercuri, în parcul Hayarkon din Tel-Aviv, în faţa a peste 100.000 de fani. Acestea vor fi primele ei concerte în Israel după 1993, deşi a mai vizitat această ţară în 2004 şi 2007, în interes personal.

Celebration

În timpul vizitei sale în Israel, Madonna s-a întâlnit, luni seară, cu şeful opoziţiei, fostul ministru al Afacerilor Externe, Tzipi Livni. Ea urmează să se întâlnească, vineri, şi cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

"Celebration" este primul single de pe noul album cu acelaşi nume al Madonnei, o colecţie Greatest Hits în care au fost incluse şi câteva piese noi.

Înainte de a ajunge în Israel, pe 26 august, Madonna a concertat la Bucureşti, în Parcul Izvor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici